Om oss

Solbjer Bostads AB

Den lilla byggmästaren som värdesätter kvalitet, engagemang och personliga kontakter med våra kunder!

Att bo klimatsmart måste bli en självklarhet. Vi jobbar ständigt för att minimera bostadens miljöpåverkan både i det korta och det långa perspektivet. Det skall vara lika enkelt att bo i ett av våra klimatsmarta hus som i ett traditionellt hem.

Våra hus är plusenergihus, vilket ger låga driftkostnader och kommer att generera mer energi än vad kunderna använder. Solbjer Bostads AB har en vision om att påverka byggandet mot att bli mer klimatsmart. Förutom att våra hus är klimatsmarta är det för oss också oerhört viktigt att de blir hållbara. Solbjer Bostads AB sätter hållbarhet högt. Ett bevis på detta som vi är stolta över, är vårt medlemskap i LFM30. Under projektet jobbar vi efter FN:s klimatmål med ett extra stort fokus på hälsa, välbefinnande, hållbara städer och samhällen.

ENGAGEMANG

Att få vara delaktig i utvecklingen av någons hem är fantastiskt. Vi lägger ner vår själ i att hela processen skall upplevas på bästa sätt. Vi är ett litet bolag med stort hjärta.

KVALITET

Vi bygger med beprövade material och tekniker. Det är för oss en självklarhet att välja kvalitetsmaterial med lång hållbarhet. För oss är det ett gediget hantverk att bygga någons hem. Att värna om de arkitektoniska detaljerna är för oss lika viktigt som att skapa funktionella planlösningar. Vi har lång erfarenhet av bostadsutveckling och är ständigt nyfikna.

PERSONLIG KONTAKT

För oss är kontakten med våra kunder utvecklande, en dialog där vi kontinuerligt lär oss av varandra. Ni finns där för oss lika självklart som att vi finns här för er.