Kontakt

Att bo klimatsmart måste bli en självklarhet. Vi jobbar ständigt för att minimera bostadens miljöpåverkan både i det korta och det långa perspektivet. Det skall vara lika enkelt att bo i ett av våra klimatsmarta hus som i ett traditionellt hem. Vi är den lilla byggmästaren som värdesätter kvalitet, engagemang och personliga kontakter med våra kunder.

Varmt välkommen att kontakta oss om du önskar mer information om eller är intresserad av att köpa ett av våra klimatsmarta plusenergihus i Kv. Solbjer i Brunnshög i Lund. Försäljning pågår.

 

ANSVARIGA MÄKLARE

E-POST

OM SOLBJER BOSTADS AB

KVALITET

Vi bygger med beprövade material och tekniker. Det är för oss en självklarhet att välja kvalitetsmaterial med lång hållbarhet. För oss är det ett gediget hantverk att bygga någons hem. Att värna om de arkitektoniska detaljerna är för oss lika viktigt som att skapa funktionella planlösningar. Vi har lång erfarenhet av bostadsutveckling och är ständigt nyfikna.

ENGAGEMANG

Att få vara delaktig i utvecklingen av någons hem är fantastiskt. Vi lägger ner vår själ i att hela processen skall upplevas på bästa sätt. Vi är ett litet bolag med stort hjärta.

PERSONLIG KONTAKT

För oss är kontakten med våra kunder utvecklande, en dialog där vi kontinuerligt lär oss av varandra. Ni finns där för oss lika självklart som att vi finns här för er.

PROJEKTANSVARIGA

Bakom Solbjer Bostads AB står tre personer med mångårig erfarenhet av byggbranschen. Karin Adalberth är teknisk doktor inom byggnadsfysik och har 20 års erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Hans Utter är projektledare och har mer än 20 års erfarenhet av bostadsutveckling från såväl JM som NCC Boende. Oskar Ryberg är bygg- och projektledare med mer än 20 års erfarenhet inom såväl stora som små byggprojekt.

Vi bygger plusenergihus med god arkitektur och klimatsmarta lösningar. "Kvalité skall genomsyra hela bostaden i allt från tekniska installationer till inredningsdetaljer".